Τρόποι Πληρωμής

Προσοχή: Όλα τα τραπεζικά έξοδα (Έξ’ολοκλήρου) για διατραπεζικές συναλλαγές ή προμήθειες τρίτων όπως Paypal βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον αγοραστή.

Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι εξής:

 1. Με αντικαταβολή
  Πληρώνετε μετρητοίς το προϊόν κατά την παραλαβή του από τον ταχυμεταφορέα στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει (έξοδα αντικαταβολής 2 ευρώ)
 2. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας ή προπληρωμένης κάρτας (prepaid)
  Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την τράπεζα VIVA WALLET, η οποία αναλαμβάνει τη διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής, κατοχυρώνοντας την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Το ποσό αρχικά δεσμεύεται και στη συνέχεια αφαιρείται από την κάρτα σας, όταν ολοκληρωθεί η τιμολόγηση της παραγγελίας σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (αριθμος, ημερομηνία λήξης, CVV) τα καταχωρείτε στο ασφαλές περιβάλον της τράπεζας VIVA WALLET. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται από την ιστοσελίδα μας και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.
   
 3. Μέσω PayPal
  Θα μεταφερθείτε στη σελίδα του PayPal για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας.
  Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να κάνετε την πληρωμή δίνοντας απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Paypal. Η συναλλαγή σας θα γίνει με την μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirection), που συνεπάγεται ότι το gadgetech.gr δεν κρατάει δεδομένα της κάρτα σας ή του λογαριασμού σας. Η gadgetech δεν θα σας ζητήσει ποτέ τηλεφωνικά ή μέσω email τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτα.
   

Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε μας στο  2314 310020
ή στείλτε μας email στο info@gadgetech.gr